някои да помогне с намирането на кабели за свещи.по цяла София няма.
Известие
Collapse
No announcement yet.
HELP кабели за свещи за АЛФА 164
Collapse
X
-
Ако е суперка , стават такива за 155-ца! Аз съм с такива Тесла , миналата година бяха 120лв. Провери в ТиН Кар , имаха но мисля италиански и са по скъпички.Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
Alfa 166 2.4 JTD 2003г.
-
тука пише че има свещи -магазина е в надежда и има тел. за връзка за да питаш и за кабели http://drive.bg/index.php?cPath=5&Model ... 176941fd8b
Comment
-
Човек ,честно ти казвам не се шегувам ,стават кабели и от лада.Него подценявай това, несъм некомпетентен занимавам се с ремонт на коли.
Имах същия проблем като теб,проверих из целия град ,няма никъде почти ,само на Бош 2х400лв или на EPS нещо 300беше.Понеже продавам авточасти за SKODA ,нейните кабели са Тесла 12лв/компл.,видях че ми продават кабели за AR155 тесла пак, ама 60лв/компл и демек 2х60лв.Ядосах се ,видях че самият кабел е еднакъв просто дължината е различна и си сложих кабели от Шкода 120л.Ако ползваш кабели от лада ще е даже по удачно защото са по дълги.Аз за да сложа на мойта развалих затова 3 шкодови комплекта.
Не си мисли че кабелите за Алфа са някакви с извънземни технологий, и си сложи от друга кола.На ладата добре изглеждащи пише (made in USA),мисля за Самара струват 10лв комплекта.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
И аз съм като alfaracer с кабели от Shkoda 120L и пак са си Tesla само дето трябва да си вземеш 3 комплекта и даже ще ти останат
3 х 14,50=43,50 (във Варна) са доста под 300 лв а разлика в качеството НЯМА .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Привет.
Благодаря за отговора. След като го получих, говорих с хората от
Т&Н и те ми обясниха, че кабели от 155-ца не стават на 164-ка.
Единствено дългия сноп от 155 ставало като къс на 164.
Явно докато не се завря с една ролетка под капака тая мистерия
няма да се разреши. А би трябвало да е толкова просто, всичко
опира до едно премерване с линийка, и или става или не.
Благодаря ти още веднъж.Alfa Romeo 164 TS 2.0
Comment
-
Първоначално публикувано от TTTПривет.
Благодаря за отговора. След като го получих, говорих с хората от
Т&Н и те ми обясниха, че кабели от 155-ца не стават на 164-ка.
Единствено дългия сноп от 155 ставало като къс на 164.
Явно докато не се завря с една ролетка под капака тая мистерия
няма да се разреши. А би трябвало да е толкова просто, всичко
опира до едно премерване с линийка, и или става или не.
Благодаря ти още веднъж.
За ладови кабели на 164 супер ЗАБРАВЕТЕ! Тая кола е с бездистрибуторно, и конекторите нямат ама нищо общо с тея от стария мотор. Ще погледна мойте точно кой номер бяха. По мой спомен - Голф 4 или ИБИЗА. Колега, на нашите им дават, че са със съпротивление. Ок, до тук добре. Аз реших да експериментирам. Купих кабели БЕЗ резистори и сложих свещи СЪС реристори. Ами то взе че стана. И колата върви просто идеално. Аз комплекта кабели + 8 свещи Денсо (говоря ти за голфовите кабели) платих 86 лева!
п.п. вече съм 8 000 километра с тея жици и на газ при това. Юркам здраво, нема пуканици, нема нищо. Кабелите са номер 1. При та цена мога да ги сменям веднъж на 3 месеца.
п.п. 2 Дайте някъде да кача iso на програмката Tecdoc. Там има всякакъв лист от взаимозаменяеми части.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltchoп.п. 2 Дайте някъде да кача iso на програмката Tecdoc. Там има всякакъв лист от взаимозаменяеми части.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006Първоначално публикувано от Iltchoп.п. 2 Дайте някъде да кача iso на програмката Tecdoc. Там има всякакъв лист от взаимозаменяеми части.
Първоначално публикувано от alfaracerПървоначално публикувано от Iltcho
Купих кабели БЕЗ резистори и сложих свещи СЪС реристори. .ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
значи всеки кабел си има съпротивление, незавиисимо дали има резистор.Само на Жигулитата знам че са едни медни жици обикновени, тяното съпротивление едва ли може да се измери зашото е нищожно.На Шкодата са от един материял вътре които наподобява конци и оптични влакна.Знам че тяхното съпротивление си зависи от дъжината.Най-късия май беше около 5к омаAlfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
Comment